27Feb
By: Kristers Rimšāns On: februāris 27, 2020 In: Posti Comments: 0

Pirms nedēļas tika aizvadītas divas spraigas Bizness 24H otrās kārtas dienas – azartiskas un radošu ideju bagātas. 🥳

Divu dienu laikā dalībnieki izveidoja valstīs valdību, sadalīja amatus un iegādājās biznesus, lai nodrošinātu preču ražošanu un mazinātu savas valsts parādu. Šī spēle kļuva par dalībnieku realitāti un lika darbināt prātu kā īstiem uzņēmējiem vai valsts amatpersonām. 2. kārtas video atskatu skates šeit.

Par šadu iespēju Bizness24H organizatoriskā komanda izsaka pateicību Nordic Training International, kuri ir mūsu sadarbības partneri jau ilgus gadus.

Otrajā kārtā piedalījās 66 komandas no kurām 25 labākās tikušas finālā, lai turpinātu krāt pieredzes bagāžu, kuru papildināt palīdzēs nozares eksperti.

Apsveicam finālā iekļuvušos!  Visa marta garumā Bizness24h finālisti pulcēsies, lai gūtu jaunas zināšanas, klausoties stāstus no dažādiem ekspertiem! 💡Pirmajā stāstu vakarā, kas norisināsies Banku augstskola, ar noderīgu informāciju par to, kas ir industrija un kā to pētīt, dalījās docents Kristaps Lešinskis! Turpmākajās nedēļās ar praktiskiem uzdevumiem un teorētiskām zināšanām finālistu prātus piepildīs arī pārstāvji no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra – LIAAairBaltic un Swedbank Latvia.

Jaunumiem vari sekot līdzi Bizness24h Facebook lapā šeit

Uz tikšanos jau pavisam drīz!